Lauluyhtye

Sixtime soi!                                                                           

Lauluyhtye Sixtime haluaa viihdyttää. Ohjelmistoomme kuuluu melodisia jazz-kappaleita sekä suomalaisia ikivihreitä tuoreina sovituksina. 

Oma ääni, oma soundi. Se tarkoittaa, ettei mikään muu lauluyhtye maailmassa kuulosta samanlaiselta kuin me. Sixtimessa äänensä yhdistää kolme miestä ja kaksi naista, joilla kullakin on monenlaista kuoro- ja laulutaustaa (mm. Chorus Cathedralis Aboensis).

Meitä on viisi, mutta välillä vain yksi. Etsimme mielenkiintoisia harmonioita, mutta hyödynnämme myös jokaisen laulajan solistisia kykyjä. Nykyään laulajina ovat  Ritva Setälä (sopraano), Sari Pirhonen (mezzosopraano), Juhani Forsman (tenori), Olli-Pekka Ketonen (baritoni) ja Harri Eteläkoski (basso).

Ohjelmistoomme kuuluu uudenlaisia sovituksia ja tulkintoja tutuista jazz-kappaleista, kuten Lullaby of Birdland ja The Alley Cat Song. Näiden sovitusten päälähteenä on 1960-luvulla Ruotsissa vaikuttanut loistava Gals & Pals –lauluyhtye. Ohjelmiston toinen kivijalka ovat sovitukset ikivihreistä, esimerkkinä Aamu Airistolla –valssi ja Tulisuudelma-tango .

Kuuntele kooste!

Recent Posts