Juhani Forsman – tenori

hlo_juhani

Juhani Forsman – tenori

Musiikin “harrastukseni” on alkanut jo siinä vaiheessa, kun äitini on työntänyt minua rattaissa. Rattaista oli kuulunut laulu “Rakastan elämää” pikku-Juhanin laulamana. Näin ainakin äitini on minulle kertonut. Äitini oli kyllä toivonut, että olisin edes laulanut jotain lastenlaulua… Tuosta harrastus jatkui myöhemmin Puolalan musiikiluokalla.

Olen työskennellyt 1987 tammikuusta lähtien Turun Filharmonisen orkesterin alttoviuluryhmässä (1988 lähtien ryhmän varaäänenjohtajana). Opiskeluni olen suorittanut Turun Konservatoriossa. Laulua olen opiskellut sivuaineena tuona aikana puolitoista vuotta.

Laulaminen on minulle rakas harrastus, ja nimenomaan viihdemusiikin laulaminen. Sixtime on minulle mahdollisuus tutustua uudenlaiseen tapaan laulaa äänissä ja esiintyä lauluyhtyeessä. Se antaa myös mahdollisuuden tehdä uudenlaista sovitustyötä. Myös ylimmän miesäänen laulaminen on minulle täysin uusi aluevaltaus.

Olen musiikin suhteen lähes kaikkiruokainen, kunhan se on kaikin puolin hyvin tehtyä. Mitään varsinaisia idoleja minulla ei ole. Musiikki antaa minulle mahdollisuuden ilmaista itseäni ja saavuttaa erilaisia tunnetiloja. Ja tietysti se tuo leivän pöytään.

Recent Posts